Type and press Enter.

Interieur kleuren van 2019

Flexa kleur van 2019

Benieuwd wat de interieur kleuren van 2019 zijn en hoe je deze het beste kan combineren in jouw interieur? Ik ga het je in dit artikel uitleggen. Elk jaar brengt Flexa de kleur van het jaar uit en dit jaar is dat: Spiced Honey. Een sfeervolle en rijke kleur dat elk interieur compleet zal veranderen.

Sfeervol en warm thuis

Op het moment van schrijven hoor ik de regendruppels tegen het raam aantikken, het is weer herfst! Na een heerlijke zonnige zomer, is het weer zover. We trekken massaal weer naar binnen. Met die gedachte willen we natuurlijk ook graag een sfeervol en warm thuis. Geen zin om je hele interieur weer om te gooien of veel geld te spenderen aan nieuwe meubels? Een nieuw likje verf op de muur doet wonderen!

Interieur kleurtrends 2019

Met de interieur kleurtrends van 2019 geeft stijlvolle en warme uitstraling in je interieur. De kleur van 2019 ‘Spiced Honey’ is een warme amberkleurige tint en ontzettend goed te combineren met andere kleuren. Zo creëer jij je eigen unieke uitstraling.

De Spiced Honey kleur is een fijne en warme basis en kan goed gecombineerd worden met fellere of donkere kleuren, maar ook met andere rustige aardetinten of juist met fijne pastelkleuren. 

Creëer een uitdagend en uniek interieur door met kleurvakken, lijnen en rondingen te werken. Door de kleuren goed op elkaar af te stemmen krijg je een mooi, maar toch spannend geheel. De trendkleur van 2019 Spiced Honey in de voorbeelden hierboven gecombineerd met de kleuren:

  • Lively Kraft
  • Pink Nudity
  • Joyful Ruby
  • Bright Star

Ben jij al klaar voor een nieuwe kleur aan de muur? Met de Flexa Visualizer App kun verschillende kleuren makkelijk testen in jouw interieur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *